Steun ons!

07-11-2020

Inmiddels zijn we bij lockdown 2.0 en we zijn superblij met al jullie steun.

Hoe kun je Café de 2 Wezen helpen?
Een lief berichtje op Facebook, Instagram of deze website is altijd leuk om te lezen. Je kunt ook bijdragen door mee te spelen met de benefietquiz voor de horeca. Deze wordt georganiseerd door De Andere Quiz. Je kunt meespelen voor je stamkroeg en een donatie doen die helemaal ten goede komt aan het café! Iedere zaterdag is er een quiz.

Ook kon je een mooi bierpakket bestellen. Voor €28,50 bestel je 6 biertjes die hoogstpersoonlijk door het soepie van de Wezen worden ingepakt en bij jou voor de deur worden neergezet. Je kon het bierpakket bestellen voor 21 november 17.00 uur, op 28 november krijg je je pakket.

We blijven voor je bezig!
Zo kon je dus al een leuk glas krijgen met je eigen naam er in gegraveerd, was er een gezellig en spannend online darttoernooi en kon je Erwin ook nog eens zien op Hart van Nederland.
Wie weet wat we nog meer voor jou in petto hebben…!