Steun ons!

07-11-2020

Inmiddels zijn we bij lockdown 2.2 en we zijn superblij met al jullie steun.

Hoe kun je Café de 2 Wezen helpen?
Een lief berichtje op Facebook, Instagram of deze website is altijd leuk om te lezen. Je kunt ook bijdragen door mee te spelen met de benefietquiz voor de horeca. Deze wordt georganiseerd door De Andere Quiz. Je kunt meespelen voor je stamkroeg en een donatie doen die helemaal ten goede komt aan het café! Iedere maand is er (ten minste) een quiz.

Bestel het Wezen Bierpakket en geniet thuis van zes heerlijke bieren! Deze keer zit er weer een leuke verrassing bij…

Merchandise! Jawel, het 2 Wezen mondkapje helpt in de strijd tegen corona én helpt de kroeg! En met je mooie 2 Wezen muts kan iedereen zien dat jij het café de winter door hebt geholpen. Blijf de socials en deze website in de gaten houden, er komt weer iets leuks aan…

Laat je stem horen bij de Wezen Bierkiezingen! Via facebook vind je hier meer informatie over, houd het in de gaten! Stemmen kan via dit formulier.

Ook was er een heuse WezenQuiz waarbij je al je nutteloze weetjes over de kroeg ein-de-lijk kon inzetten. De tweede editie is onlangs live uitgezonden vanuit de Wezen!

We blijven voor je bezig!
Zo kon je dus al een leuk glas krijgen met je eigen naam er in gegraveerd, was er een gezellig en spannend online darttoernooi en kon je Erwin ook nog eens zien op Hart van Nederland. Ook kon je al eerder een mooi bierpakket bestellen. In november was dat een speciaalbierpakket met 6 bieren van wit, via blond naar tripel en quadrupel. In december was er een limited edition te verkrijgen in een prachtige verpakking met mooie winterbieren. Pakket drie zat vol tripels en pakket vier was blond. Bij het vijfde pakket, vol frisse lentebiertjes, vond je niet alleen een paaseitje maar ook een coole flessenopener! Wie weet wat je nu weer tussen je bier vindt…