JE MAG WEER BINNEN ZITTEN!

05-06-2021

De kroeg is weer open!

FAQ:
Ja, het ruikt gewoon nog naar kroeg.

Ja, er zijn ook weer plekjes aan de bar.

Ja, we zijn heel blij dat we weer open zijn 🙂

Je kunt reserveren aan de deur. Je kan ook bellen naar 0252-216560.

We hanteren de maatregelen zoals ze zijn opgesteld door de Rijksoverheid. Die zeggen het volgende voor de horeca:
“Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor  kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. In restaurants en eetcafés geldt voor het diner een maximum van 2 shifts per avond per tafel  Zelfbediening is niet toegestaan. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is ook niet toegestaan. Een reservering, gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.

Alle overige maatregelen en de basisregels blijven gelden voor iedereen.”